VV Noordwijk en Rijnsburgse Boys hebben zaterdagmiddag gewonnen in de Tweede Divisie. De Noordwijkers winnen in eigen huis knap met 4-1 van Koninklijke HFC. De ploeg van Henk Wisman won met 3-4 op bezoek bij GVVV. De Rijnsburgers stonden met 1-4 voor, maar kregen het in de tweede helft nog knap lastig.

Bij ‘de Uien’ deed het tandem Jongeneelen-Tillema van zich spreken in het eerste bedrijf. Zowel de aanvaller als middenvelder kwam tot scoren. In de tweede helft tekende Tillema ook voor zijn tweede treffer van de middag. Het slotakkoord was voor Marc Magan: 1-4.

In de Derde Divisie deden de Bollenstreekclubs het minder. FC Lisse verloor in eigen huis van Harkemase Boys en Ter Leede ging op bezoek bij Barendrecht hard onderuit: 4-1.

De middag was voor Rijnvogels wat positiever. De Katwijkers begonnen de wedstrijd in Aalten uitstekend en kwamen op voorsprong door Max van Steen. In de tweede helft was Jaap van Duijn de grote man. Kort na de thee maakte hij de 0-2. De bezoekers kwamen nog met tien man te staan en incasseerden de 1-2. Toch stond Van Duijn op met zijn specialiteit: een vrije trap.

GVVV – Rijnsburgse Boys 3-4 (0-2)
Goals: Jongeneelen, Tillema (2), Magan

Noordwijk – Koninklijke HFC 4-1 (1-0)
Goals: Wendt, Achefay, Westdijk, Van Staveren

FC Lisse – Harkemase Boys 0-1 (0-0)