In de Tweede Divisie hebben Bollenstreekclubs Noordwijk en Rijnsburgse Boys een punt gepakt. Eerstgenoemde ploeg speelde in eigen huis met 2-2 gelijk tegen AFC. De ploeg van Henk Wisman deelde de punten in Maassluis: 3-3.

De ploeg van Kees Zethof kwam in de eerste helft op achterstand door een Amsterdamse treffer van Raily Ignacio. Vlak daarna was Nick van Staveren, die afgelopen week zijn contract verlengde, die de gelijkmaker maakte. In de tweede helft schoot Emiel Wendt de thuisploeg op voorsprong, maar het was niet genoeg.

Rijnvogels wist in de Hoofdklasse weer eens te winnen. De ploeg van Jimmy Simons won met 1-4 bij het geplaagde Achilles’29. Jaap van Duijn was de grote man met twee treffers. Overigens was er ook minder nieuws in Groesbeek. Dirk-Jan van den Oever moest namelijk voortijdig het veld op de brandcard verlaten.

Noordwijk – AFC 2-2 (1-1)
Goals: Van Staveren, Wendt

Excelsior Maassluis – Rijnsburgse Boys 3-3 (2-3)
Goals: Ros (2), Van der Moot

Ter Leede – Sparta Nijkerk 0-4 (0-2)