Noordwijk treft in de finale van de landelijke Districtsbeker Staphorst. Die ploeg wist zich zaterdag met 1-0 te ontdoen van ASWH. Het duel wordt komende dinsdag, 14 juni, bij Staphorst gespeeld. Aanvang 20.00 uur. 

Zodoende komt het voor Noordwijk niet tot een weerzien met ASWH, dat vorige week ten koste van de Noordwijkers promoveerde. In Hendrik-Ido-Ambacht was de ploeg van Dogan Corneille drie minuten verwijderd van de Derde Divisie, maar een treffer in blessuretijd gooide roet in het eten. Uiteindelijk werd na verlenging met 3-1 verloren.

Nasmaak
Noordwijk wist woensdag met een zege op Magreb ’90 (1-0) in de halve finale de zure nasmaak enigszins weg te spoelen. In de eindstrijd tegen Staphorst, dat in de nacompetitie zijn meerdere moest erkennen in Lisse, ontbreekt trainer Corneille vanwege vakantie. De finale zou eigenlijk vandaag gespeeld worden, maar werd last-minute verplaatst door de KNVB.

De winnaar van Noordwijk – Staphorst mag het in de Super Cup opnemen tegen algeheel amateurkampioen Excelsior Maassluis.

Foto: Ron van der Linden


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO