[slideshow_deploy id=’45842′]

Noordwijk heeft zich voor het tweede jaar op rij via een overwinning op IJsselmeervogels geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker. In Spakenburg won de kersverse derdedivisionist in de verlenging met 2-3. Na de reguliere speeltijd stond het 2-2. Nick van Staveren werd de grote man met de winnende goal in de 108e minuut.

De Noordwijkers keken in de rust tegen een 2-0 achterstand aan. Emiel Wendt bracht de Noordwijkers na zo’n 70 minuten voetbal terug in de wedstrijd met de 2-1. Van Staveren scoorde vlak voor het eindsignaal de 2-2. Hij zou later in de verlenging z’n heldenstatus nog meer omhoog schroeven met de winnende goal.

Vorig jaar won Noordwijk ook met precies dezelfde cijfers van IJsselmeervogels in de voorronde van de KNVB-beker. In die wedstrijd op Sportpark Duinwetering werd Brayen Bröcker de man of the match met zijn late goal in de 95ste minuut.

IJsselmeervogels – Noordwijk 2-3 (2-0) Noordwijk w.n.v.
Goal: Van Staveren (2), Wendt