Noordwijk verleent toch medewerking aan de transfer van Denzel James naar Kozakken Boys volgend seizoen. Beide partijen zijn tot overeenstemming gekomen, meldt de Noordwijkse club donderdag. James wordt weer toegevoegd aan de eerste selectie.

James haalde zich de woede van Noordwijk op zijn hals door vrijdag een contract in Werkendam te tekenen. De Noordwijkers claimden in februari al een juridisch geldig mondeling akkoord overeengekomen te zijn. Iets wat door het kamp James hevig werd ontkend.

,,Ik heb alleen gezegd dat ik het een mooi voorstel vond, maar dat ik tijd nodig had, ook vanwege de interesse van andere clubs”, vertelde de aanvaller zaterdag tegen VIDB na een wedstrijd met het tweede elftal. Bestuurslid voetbalzaken, Pieter Vink, reageerde woedend op die woorden. ,,Denzel spreekt gewoon niet de waarheid. We zijn een nette club. Denzel is anderhalf jaar geblesseerd geweest. Toch hebben wij hem altijd keurig betaald.”

Vink en Noordwijk dreigden met een arbitragezaak en lieten onderzoeken of ze een zaak hadden. Zover kwam het niet. Op verzoek van de zaakwaarnemers van James gingen beide partijen dinsdag toch weer met elkaar in gesprek. Inmiddels is er een akkoord over de afkoopsom die aan Noordwijk wordt betaald.

bannernoordwijk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude