Maurice van der Neut en Jelle van der Niet voetballen ook volgend voor derdedivisionist vv Noordwijk. De verdediger en middenvelder hebben beiden hun contract met één jaar verlengd. Met de contractverlening van deze twee heren komt het aantal spelers dat vastligt voor komend seizoen bij noordwijk op zes. Emiel Wendt, Brayen Bröcker, Nick van Staveren en Guy Smith hebben eerder een handtekening onder een nieuw contract gezet.

Van der Neut kwam in de zomer van 2017 over van sv Hillegom. De 24-jarige voetballer speelde zich in z’n eerste seizoen direct in de basis naast Rob Overvliet. De voetballer raakte zaterdag in het duel met ASWH wel geblesseerd aan z’n knie. Hoelang hij eruit ligt, is nog niet bekend.

Van der Niet
De 19-jarige Van der Niet is een jeugdexponent van de Noordwijkers. De middenvelder maakte in het voorjaar van 2018 z’n debuut in het eerste elftal van de Noordwijkers. Van der Niet kwam dit seizoen drie keer als invaller in actie voor de koploper van de Derde Divisie. Hij viel in bij de wedstrijden tegen FC Lisse (1-1, red.), Harkemase Boys (4-1, red.) en in de bekerwedstrijd tegen FC Twente.

Archieffoto: Johanna Wever

Lees ook: ‘Noordwijk slaat twee vliegen in één klap’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 16 mrt.
Noordwijk0-1FC Lisse
Xerxes DZB1-2Ter Leede
Nootdorpafg.FC Rijnvogels
Valken '681-1SC Monster
Van Nispen (zat.)4-0DSVP
NSV '461-2VVSB (zat.)
Quick Boys5-0DOVO
ONS Sneek4-3SJC
VVA/Spartaan1-1Kagia
IJsselmeervogels1-1Katwijk
Rijnsburgse Boys3-2Barendrecht
VVSB3-2Koninklijke HFC
Zo. 17 mrt.
JOS/Watergraafsmeer2-1Hillegom
ROAC2-1Foreholte
Teylingen0-2DOSR
Van Nispen (zon.)8-3Toofan