Er waren vanavond drie oefenwedstrijden in de regio, waaronder een tweetal zeer aantrekkelijke affiches. Noordwijk liet zien dat het meer dan klaar is voor de competitie. Het versloeg VVSB op eigen veld met 3-1. Ter Leede en FC Lisse kwamen in een niet hoogstaand duel beiden een maal tot scoren. De zondagtak van de blauwgelen moesten op hun beurt diep in het stof bijten tegen het tweede van VVSB: 4-0.

Ter Leede – FC Lisse 1-1 (0-0)

Gedurende de eerste helft viel er weinig te genieten voor het opgekomen publiek. FC Lisse acteerde met veel spelers uit het tweede en Ter Leede kon daar niet van profiteren. Na de rust kwam er meer leven in de brouwerij. Ter Leede kwam na goed een uur spelen op een 1-0 voorsprong. De ploeg van Henk Wisman leek de zege te grijpen, maar Guido Pauw bezorgde zijn ploeg vier minuten voor tijd nog een punt. Pauw kon de avond nog mooier maken, maar in de ultieme slotfase schoot hij een toegekende strafschop op de paal.

Noordwijk – VVSB 3-1 (0-0)

Het treffen tussen de zaterdag en de zondagclub kende een weinig verheffende eerste helft. Beide ploegen speelden in de sterkste opstelling, maar slaagden er niet in het net te vinden. Na de rust viel er wel het nodige te genieten. Invaller Denzel James opende de score door een verdedigingsfout van VVSB af te straffen. Een kwartier later was het weer gelijk. Tommy Bekooij slalomde knap door de zestien en rondde bekwaam af: 1-1. Noordwijk nam dik vijf minuten later opnieuw een voorsprong. Weer was het James die voor de treffer zorgde. Met een karakteristieke versnelling schudde hij alle verdedigers af en vond de linkerhoek voor de 2-1. Het slotakkoord was voor Maurice Splinter die met zijn specialiteit, de vrije trap, de derde Noordwijkse treffer op de borden schoot.

VVSB 2 -FC Lisse (zon.) 4-0

De paarsgele formatie won gemakkelijk van de zondag tweedeklasser. Stijn van der Slot ontpopte zich tot een ware plaaggeest voor de bezoekers. De spits vond maar liefst drie keer het net. Maikey Parami, normaliter basisspeler in het eerste, liet zich ook nog gelden met een doelpunt.