Een magere oogst voor de drie overgebleven regioclubs in de kwartfinales van de Districtsbeker. Enkel Noordwijk drong door tot de laatste vier en verdiende daarmee een ticket voor de KNVB-Beker. Quick Boys greep mis. De ploeg van Jan Zoutman verloor net als dorpsgenoot Katwijk na strafschoppen.

Noordwijk was met 2-1 te sterk voor zondagtweedeklasser TOGB. De bezoekers namen op de Duinwetering al vlot de leiding. Op slag van rust maakte Noordwijk gelijk via Martijn le Congé. In de tweede helft kroonde Jaap van Duijn zich tot matchwinner.

De Noordwijkers treffen bij de laatste vier Jodan Boys, dat na strafschoppen te sterk was voor Katwijk. De stand na (ruim) negentig minuten in Gouda was 2-2. Katwijk had via twee goals van Bennie van Noord in de slotfase een 2-0 achterstand weggepoetst. Het mocht uiteindelijk niet baten. De penaltyserie werd door de thuisploeg gewonnen. Namens Katwijk miste Kevin Sterling.

Paul van der Zwaan, voormalig coach van Ter Leede en VVSB, zat met Quick het in vorm verkerende Quick Boys in de weg. Het stond na de reguliere speeltijd 1-1. Quick Boys had via Dennis van der Plas de leiding genomen na 62 minuten, maar kreeg vlak voor tijd de gelijkmaker om de oren. Milan Hoek en Delano A Cohen misten in de strafschoppenserie.

Van alle drie de wedstrijden volgen later nog uitgebreide verslagen.