Noordwijk heeft de derby tegen buurman SJC met ruime cijfers gewonnen. Op een uiteindelijk goed gevuld Sportpark Duinwetering werd het 4-1. Nick van Staveren hielp de koploper van de Derde Divisie op het goede spoor met twee goals. Thomas Reynaers en Tjeerd Westdijk completeerden het kwartet aan goals.

Alleen in de eerste dertig minuten was er echt sprake van een wedstrijd. Na de twee goals van Van Staveren controleerde Noordwijk de wedstrijd. SJC zocht in de tweede helft nog lang naar een eretreffer en was er via Mark Turk (voorzet op de paal) en Tom Duindam (kopbal van dichtbij) niet ver vandaan. Uiteindelijk zette Youssef El Baouchi SJC nog op het scorebord met een schitterende krul van net buiten de zestien.

In de Tweede Divisie verloor Katwijk kansloos uit tegen Excelsior Maassluis: 3-0. Een divisie lager verloor FC Lisse uit bij laagvlieger Ajax (ama.). Ex-Quick Boys-speler Kenneth Misa Danso scoorde zo’n kwartier voor het einde van de wedstrijd de 1-0. Ralph Jurka maakte ook nog de 2-0 in Amsterdam.

Ter Leede verloor in eigen huis met 1-2 van Swift. Ian van Otterlo bracht de Sassenheimers nog wel op 1-0. De bezoekers gingen er in de slotfase toch nog met de overwinning vandoor.

Excelsior Maassluis – Katwijk 3-0 (2-0)