Er zijn maar weinig voetballers zo explosief, zo snel op de eerste meters in de Bollenstreek dan Noordwijk-aanvaller Denzel James. Hoe zorgt hij toch dat hij z’n verdedigers elke keer maar weer te snel af is? Moet hij daar ook voor trainen? Of is dat puur aangeboren?

Natuurlijk doen voetballers ook aan sprintoefeningen. Tijdens die oefeningen verbeter kan je jouw eigen startsnelheid verbeteren, je reactiesnelheid en je wendbaarheid. Samen met deze aanvaller in vorm kan je tijdens de VIDB Voetbaldagen werken aan je snelheid en techniek.

Ajax
Momenteel is James één van de gevaarlijkste buitenspelers van de Derde Divisie. Ook tegen VVOG was hij afgelopen zaterdag belangrijk met goal voor vv Noordwijk. Wie wil er geen training krijgen van deze voetballer in absolute topvorm? En wisten jullie eigenlijk dat James één van de grote talenten was in de jeugdopleiding van Ajax? Na Yordi Teijsse is deze 24-jarige aanvaller de tweede trainer van de vier trainers die we voor jullie hebben bekendgemaakt.

Ben jij een tussen de 6 en 14 jaar en wil jij een betere voetballer worden? Jongen of meisje? Dat maakt niet uit. Kom lekker ook naar de VIDB Voetbaldagen op 24 en 25 oktober op Sportpark Middelmors. De voetbaldagen worden verzorgd door onze partner Play2Improve. We besteden ook nog aandacht aan gezond eten. Horesca Horecavo verzorgt de beide dagen een gezond lunchpakket, zodat jij genoeg energie hebt om de hele dag achter de bal aan te blijven rennen.

Oké, alles nog even één keer op een rijtje:

Informatie
Datum: 24 en 25 oktober 2018
Tijd: 9.30 – 16.00 uur (beide dagen)
Locatie: Sportpark Middelmors
Inschrijfkosten: € 85,-

Bij het inschrijfgeld zit een volledig tenue (sokken, broekje, shirtje) en een supergezonde lunch inbegrepen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Di. 13 nov.
Districtsbeker
FC Rijnvogels8-0Charlois (zon.)
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-3Rijnsburgse Boys
Quick Boys3-4Westlandia
Za. 17 nov.
ASWH3-3Noordwijk
Harkemase Boys1-4Quick Boys
FC Lisse2-0Jong FC Groningen
Ter Leede4-1Capelle
FC Rijnvogels0-2Jodan Boys
RCL2-1Valken '68
Be Fair3-0Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)4-2BSC '68
Kagia5-1vv IJmuiden
Katwijk 0-0Jong Vitesse
Spakenburg1-1Rijnsburgse Boys
VVSB2-0Scheveningen
SJC2-1De Dijk
Zo. 18 nov.
Hillegom2-3LSVV
Foreholte1-4Altior
ONA1-2Teylingen
Van Nispen (zon.)1-2DIOS