Er zijn maar weinig voetballers zo explosief, zo snel op de eerste meters in de Bollenstreek dan Noordwijk-aanvaller Denzel James. Hoe zorgt hij toch dat hij z’n verdedigers elke keer maar weer te snel af is? Moet hij daar ook voor trainen? Of is dat puur aangeboren?

Natuurlijk doen voetballers ook aan sprintoefeningen. Tijdens die oefeningen verbeter kan je jouw eigen startsnelheid verbeteren, je reactiesnelheid en je wendbaarheid. Samen met deze aanvaller in vorm kan je tijdens de VIDB Voetbaldagen werken aan je snelheid en techniek.

Ajax
Momenteel is James één van de gevaarlijkste buitenspelers van de Derde Divisie. Ook tegen VVOG was hij afgelopen zaterdag belangrijk met goal voor vv Noordwijk. Wie wil er geen training krijgen van deze voetballer in absolute topvorm? En wisten jullie eigenlijk dat James één van de grote talenten was in de jeugdopleiding van Ajax? Na Yordi Teijsse is deze 24-jarige aanvaller de tweede trainer van de vier trainers die we voor jullie hebben bekendgemaakt.

Ben jij een tussen de 6 en 14 jaar en wil jij een betere voetballer worden? Jongen of meisje? Dat maakt niet uit. Kom lekker ook naar de VIDB Voetbaldagen op 24 en 25 oktober op Sportpark Middelmors. De voetbaldagen worden verzorgd door onze partner Play2Improve. We besteden ook nog aandacht aan gezond eten. Horesca Horecavo verzorgt de beide dagen een gezond lunchpakket, zodat jij genoeg energie hebt om de hele dag achter de bal aan te blijven rennen.

Oké, alles nog even één keer op een rijtje:

Informatie
Datum: 24 en 25 oktober 2018
Tijd: 9.30 – 16.00 uur (beide dagen)
Locatie: Sportpark Middelmors
Inschrijfkosten: € 85,-

Bij het inschrijfgeld zit een volledig tenue (sokken, broekje, shirtje) en een supergezonde lunch inbegrepen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 16 feb.
Noordwijk2-3ODIN'59
FC Lisse2-0SJC
RKAV Volendam2-1Ter Leede
Achilles Veen2-4FC Rijnvogels
Valken '682-1DoCoS
Van Nispen (zat.)1-1Blauw-Zwart
VVSB (zat.)1-0Nieuwkoop
Pancratius3-5Kagia
Kozakken Boys2-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-1SteDoCo
VVSB1-3Katwijk
Zo. 17 feb.
Zeeburgia14.00Hillegom
Foreholte14.00GDA
Teylingen14.00KDO
WVC14.00Van Nispen (zon.)
Voorschoten '9714.00Warmunda