Huig van Duijn is er niet in geslaagd om z’n tweede avontuur bij vv Noordwijk tot een succes te maken. De aanvaller vertrekt na dit seizoen bij de koploper van de Derde Divisie. Het broertje van FC Rijnvogels-speler Jaap van Duijn voetbalde in een eerdere periode (seizoen 2015/2016) al eens bij Noordwijk.

De 22-jarige aanvaller maakte dit seizoen nog geen minuten in het eerste van Noordwijk. Vorig jaar zette hij nog wel een handtekening onder een nieuw contract. De oud-speler van Quick Boys kwam toen net terug van een blessure en hoopte zich via de reserves in het elftal van Kees Zethof te kunnen spelen. Dat is hem niet gelukt.

Ontwikkeling
Op de website van de Noordwijkers laat hij nog wel weten dat de deur altijd op een kier blijf staan voor hem. ,,Ik denk dat het voor mijn ontwikkeling beter is om op een iets lager niveau veel te gaan spelen in een eerste elftal. Ik hoop mij dan dusdanig door te ontwikkelen dat ik ooit het hoge niveau van Noordwijk wekelijks aankan. Mijn grote wens is om ooit weer terug te keren bij deze prachtige club.”

VV Noordwijk 2019/2020

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt (tot medio 2021), Martijn le Congé, Rob Overvliet, Jelle van der Niet, Bryan Bröcker, Maurice van der Neut, Guy Smith, Dylan Rietveld en Nick van Staveren, Raies Roshanali (allen tot medio 2020).

Vertrekt: Denzel James (Sparta Rotterdam), Dennis van Rijn (n.n.b.), Huig van Duijn (n.n.b.)

Nieuw: 

Archieffoto: Ron van der Linden

Lees ook: ‘Verdediger vertrekt na één seizoen bij vv Noordwijk’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein