Hans van Arum is door Eemdijk op non-actief gesteld. Het bestuur van de nummer achttien van de Derde Divisie heeft donderdagmiddag de selectie op de hoogte gesteld. Daarmee werd het met 2-3 verloren duel tegen SJC van afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd in dienst als trainer van de derdedivisionist.

Slechts een week geleden liet Van Arum tegenover RTV Utrecht nog blijken positief tegenover een contractverlenging te staan. Het bestuur van Eemdijk had dus een andere mening.

Impopulaire beslissing
,,Voorafgaande aan het seizoen wisten we dat we een erg moeilijk jaar tegemoet zouden gaan in de derde divisie. We hebben daarbij wel aangegeven dat we er alles aan zouden doen om ons te handhaven. Die spirit en het geloof misten we op dit moment. De tijd zal leren of deze impopulaire en moeilijke beslissing de juiste is geweest”, valt op de website van de vereniging te lezen uit monde van de voorzitter.

Eerder dit seizoen had FC Lisse het lastig met Eemdijk. In eigen huis won de ploeg van Robbert de Ruiter pas in de slotfase met 4-3 dankzij een late goal van Lars Rauws.

Archieffoto: Johanna Wever

Lees ook: ‘Achter de foto: iconisch duel levert Noordwijk op Nieuw Zuid de landstitel op’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 15 dec.
AFC0-0Katwijk
Valken '682-2Voorschoten '97
Noordwijk4-1De Dijk
DOVO0-3FC Lisse
FC 's-Gravenzande2-4Ter Leede
FC Rijnvogels3-1RKAV Volendam
NSV '461-4Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)1-1CVC Reeuwijk
Kagia2-0United/DAVO
IJsselmeervogels4-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-0SJC
VVSB1-3Barendrecht
Zo. 16 dec.
Hillegomafg.Zaanlandia
Foreholteafg.ESTO
ROACafg.Teylingen
WVCafg.Van Nispen (zon.)
Voorschoten '97afg.Warmunda