SJC heeft een nuttige en belangrijke overwinning geboekt op Achilles ’29. In Noordwijk werd het 3-1. Het gat tussen SJC en Achilles ’29 is daarmee weer opgelopen naar negen punten. SJC blijft op een vijftiende plek met vijf punten achterstand op nummer veertien VVOG. Achilles ’29 blijft zestiende.

De Noordwijkers kwamen in de eerste helft op een 2-0 voorsprong door goals van Rick van Dijk en Tom Duindam. Van Dijk kopte een voorzet knap binnen bij de tweede paal, Duindam faalde niet één-op-één met doelman Mike Hauptmeijer.

De bezoekers kwamen in de tweede helft vrij rap terug. Na de 3-1 van invaller Mark Turk leek SJC op rozen te zitten. Tien minuten voor tijd schoot Kadir Usta nog schitterend de 3-2 binnen. Verder liet SJC het niet komen. Sterker nog, Youssef El Baouchi schoot de Noordwijkers drie minuten voor tijd in veilige haven met de 4-2.

SJC – Achilles ’29 4-2 (2-0)
Goals: Van Dijk, Duindam, Turk, El Baouchi