Een wisselende oefenzaterdag voor de clubs uit de regio. Rijnsburgse Boys en FC Lisse wisten niet te winnen. Datzelfde gold voor Noordwijk en FC Rijnvogels. Katwijk zegevierde met ruime cijfers en Valken ’68 speelde gelijk.

FC Lisse – Ter Leede 3-3 (1-2)

Goals: Bok, Antonio, Schreurs, Verplancke, Vermeulen en Buijs

In een wedstrijd met twee gezichten heeft FC Lisse toch nog een punt overgehouden aan het duel met Ter Leede. Een 1-3 achterstand werd nog omgebogen naar een 3-3 gelijkspel. Toch zal de ploeg van Arjan van der Laan nog het nodige verbeteren wil het volgende week  helemaal klaar zijn voor het openingsweekend.

Rijnsburgse Boys – AFC 0-2 (0-2)

Goals: Koopman en Sutorius

Datzelfde geldt voor Rijnsburgse Boys, dat tegen AFC een 0-2 nederlaag leed. Met het beoogde basiselftal slaagde de thuisploeg er niet in om echt een vuist te maken en ging het vrij kansloos met 0-2 onderuit.

Quick Boys – HSC ‘21 2-1

Goals: El Osrouti en Teijsse

Katwijk – Magreb ’90 4-1 (1-0)

Goals: Jongeneelen, Bebharas, Plat, Stam en Stam

Katwijk kan met vertrouwen de eerste competitiewedstrijd tegen GVVV tegemoet zien. Op de eigen Krom werd de kersverse zondagtopklasser Magreb ’90 uit Utrecht met 4-1 aan de kant gezet. Al nam de thuisploeg pas in het laatste kwartier afstand.

FC Rijnvogels – Swift 0-3 (0-0)

Tot de rust ging het nog gelijk op en was de ploeg van Hein van Heek zelfs iets sterker, maar na de hervatting waren het de bezoekers die uitliepen naar een eclatante 0-3 zege op de Kooltuin.

Scheveningen – Noordwijk 3-2 (0-1)

Goals: Splinter, Nieuwlaat, Nieto, Borsboom en Rog

In een spannende wedstrijd trok Noordwijk net aan het kortste eind tegen de topklasser uit de kustplaats. Noordwijk kreeg zelf genoeg kansen, maar gaf achterin ook een hoop weg.  In de slotfase werd ook nog het gelijke spel weggegeven.

Valken ’68 – FC Lisse 2 1-1 (1-1)

Goals: Paap en Van der Zwet

De thuisploeg hield tegen een combinatie van Lisse 1 en 2 een punt over aan de oefenwedstrijd. In de eerste helft vielen beide treffers. Na de hervatting werd er niet meer gescoord, al kwamen de Valkenburgers nog dichtbij de overwinning. De kopbal van Paap werd echter afgekeurd wegens buitenspel.

Kagia – Blauw Zwart 1-1 (0-1)

Goal: Van Kesteren

Kagia – Football Factory 3-1 (3-1)

Goals: Zonneveld, Schoneveld en Van der Schinkel

Kagia won voor de tweede keer het Henk Pieters Toernooi in Wassenaar. In de finale was een 1-1 gelijkspel tegen organisator Blauw Zwart genoeg voor toernooiwinst.  In de eerste wedstrijd hadden de Lisserbroekers met 3-1 afgerekend van Football Factory.

Foto: Orange Pictures


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO