Dinsdagavond kwamen er weer drie ploegen uit onze regio in actie. Rijnsburgse Boys wist zich kranig te weren tegen Telstar. Er werd echter niet gescoord in Velsen-Zuid. De ploeg van Henk Wisman speelde met de wissels van afgelopen zaterdag in het verloren duel tegen IJsselmeervogels (2-1) en enkele talenten mochten ook hun opwachting maken.

Quick Boys kwam eveneens in actie met de spelers die afgelopen zaterdag niet speelden in de gewonnen wedstrijd tegen GVVV (2-1). Zondag tweedeklasser HBC kwam op bezoek. Het werd echter een pijnlijk avondje voor de Katwijkers, want het elftal van Edwin Grünholz verloor met 0-4. Kagia was wat betreft goals een positieve uitzondering op deze dinsdag. In de laatste minuut wist Melvin van der Meer de gelijkmaker binnen te schieten tegen ASC (1-1).

Voor Quick Boys en Rijnsburgse Boys staat aanstaande zaterdag de tweede speelronde in de Tweede Divisie op het programma. De Katwijkers mogen op bezoek bij AFC en de Rijnsburgers ontvangen Jong FC Volendam. Kagia mag voor de Districtsbeker op bezoek bij FC Aalsmeer. Een week later begint ook voor de Lisserbroekers eindelijk de competitie met een thuiswedstrijd tegen UVS.

Quick Boys – HBC: 0-4 (0-2)
Goals: –

Telstar – Rijnsburgse Boys: 0-0
Goals: –

Kagia – ASC: 1-1 (0-1)
Goals: Van der Meer

Foto: Hans Heemskerk

Lees ook: Vink (Noordwijk): „Dit is het beleid wat we eigenlijk al een aantal jaar voeren’’


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 

POPULAIRE BERICHTEN