VVSB heeft op De Boekhorst in een oefenwedstrijd met 3-2 gewonnen van streekgenoot FC Lisse. Ook Katwijk speelde een vriendschappelijke wedstrijd in eigen huis. Na een 0-1 achterstand bij rust won de ploeg van Jan Zoutman uiteindelijk met 3-2 van eersteklasser Legmeervogels.

In Noordwijkerhout stond VVSB met 2-0 voor bij rust dankzij goals van Tomas Arroyo en Richelo Fecunda. In de tweede helft maakte Loyd van der Wilden er 3-0 van. Daarna was het de beurt aan FC Lisse. Via twee goals van Rowdy van der Putten kwam de derdedivisionist nog dicht bij een gelijkspel. Bij VVSB begon middenvelder en proefspeler Glenn van Geldorp in de basis. Bij FC Lisse maakte Niels Buijs weer z’n eerste minuten na een zware knieblessure.

Op De Krom had Katwijk vooral in de eerste helft nog aardige moeite met het Legmeervogels van toekomstig SJC-trainer Florian Wolf. Na een 0-1 ruststand maakten Mike van den Ban en Marciano Mengerink in de tweede helft het verschil voor de tweededivisionist.

VVSB – FC Lisse 3-2 (2-0)
Goals: Arroyo, Fecunda, Van der Wilden (VVSB) / Van der Putten (2)

Katwijk – Legmeervogels 3-2 (0-1)
Goals: Van den Ban (2), Mengerink

Archieffoto: Hubert Habers