Nigel Ogidi Nwankwo speelt ook de komende seizoenen voor Quick Boys. De aanvallend ingestelde vleugelverdediger heeft zijn aflopende contract met twee jaar verlengd, zo is maandag bekendgemaakt. Daardoor ligt hij tot medio 2025 vast.

De 24-jarige Ogidi Nwankwo kwam in de zomer van 2020 over van competitiegenoot Scheveningen en is een vaste waarde als linksback. De Hagenaar speelde tot op heden 47 competitieduels voor Quick Boys en scoorde daarin tweemaal.

Een kleine maand geleden had VIDB nog een interview met Ogidi Nwankwo en toen hield hij zich nog op de vlakte. De oud-speler van ADO Den Haag zei rustig over zijn toekomst te gaan nadenken en ook de ontwikkelingen rondom zijn broertje Neville (speler van FC Rijnvogels) te willen afwachten.

“Neville doet het heel goed, ik hoop op een mooie stap voor hem. Het liefst een BVO”, vertelt hij. Als dat uitblijft, dan zou samenspelen tot de mogelijkheden behoren. “De trainer van FC Rijnvogels komt naar ons toe, het zou misschien leuk zijn als hij Neville mee gaat nemen. Er zijn sowieso enkele clubs die ons willen halen.”

Het is niet bekend of Quick Boys ook Neville Ogidi Nwankwo zou willen vastleggen. In het interview zei Nigel destijds dat het toen vooral ‘een persoonlijke wens’ betrof.

Foto: Quick Boys

Lees ook: Quick Boys langer door met Runderkamp
Check ook: Quick Boys verlengt met vijftal spelers


POPULAIRE BERICHTEN