De gesprekken bij Noordwijk verlopen voorspoedig. Ook Stefano Goncalves maakte vanavond namelijk bekend volgend jaar in het rood-wit te zullen spelen. De 27-jarige middenvelder gaat alweer op voor zijn zesde seizoen in totaal. ,,Ik wil de kar gaan trekken,” verklaart de Rotterdammer tegenover VIDB.

,,Het wordt inderdaad al mijn zesde seizoen. Dat zegt wel wat. Ik ben hier op mijn plek. Met de nieuwe accommodatie, de komst van mijn goede vriend Martijn Le Congé en de ambities van de club was dit voor mij een logische keuze. De club wil hogerop. Is het niet dit seizoen dan volgend seizoen. Daar wil een belangrijke bijdrage aan leveren.”

De veelzijdige Goncalves was al in zijn eerste periode bij Noordwijk een van de belangrijkste schakels in het team dat in 2010 kampioen werd in de Hoofdklasse A. Met zijn goede spel verdiende hij een transfer naar IJsselmeervogels, maar dat avontuur liep uit op een teleurstelling. Goncalves keerde vorig seizoen terug op het oude nest en is sindsdien een vaste waarde bij de Noordwijkers.

Foto: Ron van der Linden

bannernoordwijk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO