Na Emre Peker heeft ook Necmettin Imac zijn spullen ingeleverd bij Warmunda. Dat meldt Leidenamateurvoetbal (LAV)De oud-prof van Cambuur Leeuwarden kwam afgelopen zomer over van eersteklasser AGB. Na het vertrek van coach Ayhan Gargili is hij de tweede speler die het seizoen niet afmaakt in Warmond.

Volgens interim-trainer Barry van Rijn zijn de twee partijen in goed overleg uit elkaar gegaan. ,,Hij kampte met een blessure, waardoor hij pas weer in februari of maart volledig fit op het veld kon staan. Dat vond hij niet meer de moeite op zijn leeftijd.”

,,’Nessie’ is immers een dertiger. Zeker in combinatie met de lange reistijd vanuit Noord-Holland, meerdere keren per week, was dat voor hem lastig om op te brengen. Het is jammer, maar we moeten het ermee doen”, valt te lezen op de website van LAV.

Özcan Özmen
Van Rijn hoopt wel dat assistent-trainer Özcan Özmen actief blijf in Warmond. ,,Ik hoop niet dat hij als derde vertrekt, maar dat zou zomaar kunnen met zijn cursus en opleiding. We moeten het nu op gaan vangen met eigen jongens.” Özmen kwam zelf als speler in actie afgelopen zondag tegen DIOS. De Warmonders verloren met 3-0 en staan nu vanwege het gelijkspel van MMO laatste in de Derde Klasse.

Archieffoto: Jeannette Kloet

Lees ook: ‘Opnieuw toont Teylingen zeer veerkrachtig: ,,De lekkerste tot nu toe”‘
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 15 dec.
AFC0-0Katwijk
Valken '682-2Voorschoten '97
Noordwijk4-1De Dijk
DOVO0-3FC Lisse
FC 's-Gravenzande2-4Ter Leede
FC Rijnvogels3-1RKAV Volendam
NSV '461-4Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)1-1CVC Reeuwijk
Kagia2-0United/DAVO
IJsselmeervogels4-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-0SJC
VVSB1-3Barendrecht
Zo. 16 dec.
Hillegomafg.Zaanlandia
Foreholteafg.ESTO
ROACafg.Teylingen
WVCafg.Van Nispen (zon.)
Voorschoten '97afg.Warmunda