Vrijdagavond 19 juni gaan we bij VV Foreholte in stijl het seizoen afsluiten met de VIDB Benefietwedstrijd. Dit keer zamelen we geld in voor de Edwin van der Sar Foundation en de Dirk Kuyt Foundation. Nadat eerder al bekend werd dat Edwin van der Sar op doel zal staan, voegen we daar nog twee mooie namen aan toe: oud-international Jeffrey Talan en Mike Zonneveld. 

Jeffrey Talan werd geboren in Katwijk en zette bij de Oranjehemden zijn eerste stappen op het voetbalveld. De rechtsbuiten speelde 256 wedstrijden (55 goals) in het betaalde voetbal voor twee clubs: ADO Den Haag en SC Heerenveen. Daarbij schopte hij het zelfs tot 8 interlands waarin hij een maal, scoorde in een vriendschappelijk duel tegen Ierland. Op dit moment is Talan jeugdtrainer bij SC Heerenveen.

Naast Talan zal ook Mike Zonneveld zijn kicksen weer eens onderbinden. De geboren Noordwijker leerde voetballen aan de Lageweg bij SJC maar werd snel opgepikt door Ajax waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. Een mooie carriere volgde: Go Ahead Eagles, NEC, NAC, PSV, Groningen en AEL Limosol. Zijn hoogtepunt was het kampioenschap bij PSV in 2008. Zonnveld speelde in totaal 234 wedstrijden betaald voetbal waarin 24 keer scoorde.

Komende week volgen nog meer namen dus zet die 19e juni in de agenda!


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen