VVSB heeft opnieuw zichzelf geen dienst bewezen in de Tweede Divisie. Na een 0-1 voorsprong bij rust tegen Scheveningen, lieten de Noordwijkerhouters in de tweede helft een dramatisch verval zien. Binnen tien minuten scoorde de thuis ploeg vier keer. De middag werd nog erger voor VVSB met vijf treffers voor Mehmet Aldogan en zes in totaal voor Scheveningen.

De zaterdagtak van VVSB liet Noordwijkerhoutse fans nog wel lachen. De ploeg van Rob Jonkman won thuis de derby van de zaterdagtak van Van Nispen. Dankzij een vroege goal van Mike Taskin werd het 1-0, in de tweede helft zorgde invaller Fadil Sukurica via een vrije trap voor de 2-0 tussenstand. Jon Joost Cornelissens bracht een paar minuten later de spanning nog even terug door de 2-1 te maken, maar Van Nispen (zat.) kwam niet verder dan dat. Door de overwinning en de nipte driepunter van concurrent Sporting Leiden, heeft het elftal van Jonkman de periodetitel te pakken.

Noordwijk won thuis weer eens. Na twee nederlagen op rij op Sportpark Duinwetering, won het elftal van Kees Zethof nu wel. Denzel James werd de matchwinner bij de 2-1 overwinning op ASWH door een kwartier voor tijd de winnende binnen te schieten. Valken liep uit bij DSO tegen de zevende nederlaag van het seizoen aan. In Zoetermeer werd het 6-3 voor de thuisploeg. Kagia won thuis in de Derde Klasse met 2-0 van Koninklijke HFC (zat.). De 2-0 was een bizarre goal van eigen helft van Rens Lamboo.

Scheveningen – VVSB 6-1 (0-1)
Goals: Bekooij

Noordwijk – ASWH 2-1 (1-0)
Goals: Westdijk, James

DSO – Valken ’68 6-3 (2-1)
Goals: Kurbegovic (2), Langeveld

VVSB (zat.) – Van Nispen (zat.) 2-1 (1-0)
Goals: Taskin, Sukurica (VVSB (zat.)) / Cornelissens (Van Nispen (zat.))

Kagia – Koninklijke HFC (zat.) 2-0 (1-0)