Renate Jansen heeft haar contract met de vrouwen van FC Twente verlengd met één seizoen. De oud-speelster van Kagia is bezig aan haar vierde seizoen in Enschede. Daarvoor kwam ze zeven jaar uit voor ADO Den Haag.

,,Ik heb het hier naar mijn zin en ik voel me thuis bij deze club”, vertelt de 28-jarige Jansen op de clubwebsite van FC Twente. ,,De laatste tijd zie ik veel positieve ontwikkelingen. Zoals de betere trainingsfaciliteiten en mogelijkheden, maar ook dat we als FC Twente Vrouwen weer geheel onder de club gaan vallen. Dat voelt goed. Het team is de afgelopen periode ook ontzettend gegroeid en ik merk dat ik me als speelster hier kan blijven ontwikkelen. Dat ik ook het vertrouwen krijg doet mij goed.”

De international van de Oranjeleeuwinnen staat momenteel tweede in de Eredivisie met FC Twente. De achterstand op koploper PSV bedraagt vier punten.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Wijsman: ,,Bij Kagia het beste gevoel”’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 23 feb.
Scheveningen14.30VVSB
Noordwijk14.30ASWH
Jong FC Groningen14.30FC Lisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC
Quick Boys15.00Harkemase Boys
De Dijk15.00SJC
Jong Vitesse15.30Katwijk
Rijnsburgse Boys15.30Spakenburg
Zo. 24 feb.
Hillegom14.00Zaanlandia
ROAC14.00Teylingen
Foreholte14.00ESTO