Renate Jansen heeft haar contract met de vrouwen van FC Twente verlengd met één seizoen. De oud-speelster van Kagia is bezig aan haar vierde seizoen in Enschede. Daarvoor kwam ze zeven jaar uit voor ADO Den Haag.

,,Ik heb het hier naar mijn zin en ik voel me thuis bij deze club”, vertelt de 28-jarige Jansen op de clubwebsite van FC Twente. ,,De laatste tijd zie ik veel positieve ontwikkelingen. Zoals de betere trainingsfaciliteiten en mogelijkheden, maar ook dat we als FC Twente Vrouwen weer geheel onder de club gaan vallen. Dat voelt goed. Het team is de afgelopen periode ook ontzettend gegroeid en ik merk dat ik me als speelster hier kan blijven ontwikkelen. Dat ik ook het vertrouwen krijg doet mij goed.”

De international van de Oranjeleeuwinnen staat momenteel tweede in de Eredivisie met FC Twente. De achterstand op koploper PSV bedraagt vier punten.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Wijsman: ,,Bij Kagia het beste gevoel”’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen