Kevin Moerli is de eerste aanwinst van het komende seizoen voor Valken ’68. Dat heeft de tweedeklasser via de eigen kanalen bekend gemaakt. Moerli komt over van Deltasport uit Vlaardingen. 

De 25-jarige Hagenees speelde in het verleden al eerder in de streek bij Ter Leede. Moerli heeft ook een verleden bij Scheveningen. De spits, die ook als rechtsbuiten kan fungeren, speelde in zijn voetballoopbaan ook in Suriname bij Leo Victor.

Valken ’68

Blijft: Arie van Duijn (trainer), Jaber Ahkriff, Matthias van Beelen, Jaco van der Bent, Peter de Best, Sven Boonstoppel, Robert van Delft, Thom Dijkhuizen, Sander van Duijn, Arjan Haasnoot, Niels Hogewoning, Gerald ten Hove, Bart Imthorn, Chris de Lange, Max Lobel, Matthijs de Mooij, Stephan de Mooij, Erwin van der Nagel, Jaap van der Plas, Rody Redel, John van Rijn, Timo Schaap, Dick van der Toorn, Jari de Vries.

Vertrekt: Marc Langeveld (FC Rijnvogels) Bauke Bleiswijk, Danny Boere, Phinney Disseldorp, Lennart van der Ham, Jasper van Klaveren, Kevin Sip, Ardy Vooijs (allen n.n.b.)

Nieuw: Kevin Moerli (Deltasport)

Foto: website Valken ’68

Lees ook: ‘Van Duijn steekt hand in eigen boezem na gelijkspel tegen UVS’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)