Opmerkelijk transfernieuws. Topklasser Kozakken Boys meldt op hun website de komst van Noordwijker Denzel James. Dat terwijl eerder dit jaar in de pers verscheen dat de rappe aanvaller zijn contract aan de Duinwetering met een jaar verlengd had. De overgang van James is dan ook allesbehalve beklonken; Noordwijk houdt de aanvaller aan zijn contract. 

Bestuurslid technische zaken Pieter Vink legt uit: ,,Wij hebben een juridische geldende arbeidsovereenkomst met Denzel James die inderdaad in februari bekrachtigd is. Wij gaan er dan ook vanuit dat hij volgend seizoen bij ons speelt, aangezien wij hem aan zijn contract houden.”

Een opmerkelijk gang van zaken, bevestigt ook Vink: ,,Het is inderdaad vreemd dat Kozakken Boys de komst meldt. Wij nemen in onze contracten standaard een financiële afkoopsom op die betaald moet worden wanneer de speler alsnog vertrekt. Die zal door elke club moeten worden voldaan wanneer een speler na het tekenen van zijn contract alsnog vertrekt. Op dit moment wordt er vanuit ons dan ook door een jurist serieus naar deze situatie gekeken. We verlenen in ieder geval geen overschrijving.”

Foto: Ron van der Linde
bannernoordwijk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)