SJC heeft zich zondag niet kunnen herstellen van de ruime nederlaag tegen Westlandia (3-0) van vorige week. Sterker nog, de Noordwijkers gingen opnieuw flink onderuit. De Zouaven zegevierde op de Lageweg met 1-5. SV Hillegom won wél.

Voor eigen publiek kwam SJC al vroeg op achterstand (in de derde minuut) en dat bleek de voorbode voor een zware middag. Na 26 minuten werd het 0-2. SJC maakte op slag van rust nog wel de 1-2 via Sven Wisselink. Daarmee was er hernieuwd geloof, maar in de tweede helft kwam SJC van een koude kermis thuis. De Zouaven liep tussen de 55e en 75e minuut zelfs uit naar 1-5.

Zege op nummer drie
De resultaten van SV Hillegom zijn redelijk overzichtelijk de laatste tijd. De laatste drie thuiswedstrijden werden gewonnen en de laatste drie uitduels verloren. Ditmaal speelde de fusieclub op de eigen Zanderij en was er dus een goede afloop. Nummer drie IVV werd met 3-2 verslagen.

De Hillegommers speelden een uitstekende eerste helft en leidden halverwege met 2-0 door goals van Maurice van der Neut en Aidan Ryan. De 3-0 van Niels van Veen leek de wedstrijd te beslissen gezien het dominante spel van de thuisploeg, maar tegen de verwachting in werd het toch nog spannend.

Gelukkig bleef het voor SV Hillegom bij twee tegendoelpunten en kon de zevende seizoenszege worden bijgeschreven.

SJC – De Zouaven 1-5 (1-2)
Goal: Sven Wisselink

SV Hillegom – IVV 3-2 (2-0)
Goals: Maurice van der Neut, Aidan Ryan, Niels van Veen

Lees ook: Perfecte zondag voor VVSB na elfde zege op rij


POPULAIRE BERICHTEN