"banner

Na het ontslag van Stefan Teeken bij sv Hillegom besloot doelman Donovan Partosoebroto zich solidair te verklaren. De goalie was het niet eens met de beslissing van het bestuur om de oefenmeester de laan uit te sturen en trok daarna dus zijn conclusies. Een lastige beslissing, als we hem mogen geloven. De doelman blikt terug op de laatste maanden op de Zanderij en zag het dit seizoen vooral achter de schermen mis gaan bij de club.  

Hi Donovan. Jij hebt besloten om te vertrekken bij Hillegom. Zou je die keuze kunnen toelichten? 

,,Ik was het gewoon niet eens met het bestuur. Ik begreep dat er wat moest veranderen, omdat de resultaten niet goed waren, maar ik vond dit de makkelijkste beslissing die ze konden nemen. Op die donderdagavond dat het gebeurde, werd er naar mijn mening gevraagd en toen had ik aangegeven dat een ontslag niet mijn voorkeur had. Ik vond dat wij als groep misschien onze conclusies moesten trekken. Als speler en als persoon stond ik niet achter deze beslissing.”

Gebruik je de app? Klik dan hier!

REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)