Quick Boys heeft zich opnieuw versterkt met een speler uit de Topklasse. Philippe den Hartog speelt volgend jaar op Nieuw Zuid en komt over van VV Capelle. Dat terwijl in diverse media was te lezen dat Den Hartog zijn jawoord al had gegeven aan de Topklasser uit Capelle. Toch werd vandaag bekend dat de aanvaller volgend seizoen speelt in het blauw-wit van Quick Boys. VIDB sprak kort met de kersverse aanwinst van de Katwijkers.

,,Ik had inderdaad te kennen gegeven dat ik zou blijven. Maar wanneer een club als Quick Boys interesse toont, ga je toch twijfelen. Omdat ik nog niet getekend had, besloot ik om toch te gaan praten. Dat was van beide kanten een erg prettig gesprek. Na lang beraad heb ik besloten om de overstap te maken. Ik vind het erg vervelend voor Capelle, maar ik luister altijd naar mijn gevoel. Zou ik dat niet doen, dan ben ik bang dat ik spijt ga krijgen. Deze kans wilde ik niet laten lopen.”

Den Hartog is een 21-jarige buitenspeler en speelde de afgelopen drie jaar bij Capelle. Daarvoor kwam hij uit voor Nieuwerkerk. Na Friebel, Opoku, Teijsse en Verplancke is Den Hartog de vijfde versterking van de Katwijkers.

Foto: Dick van Duijn

POPULAIRE BERICHTEN