Sinds dit seizoen werkt Voetbal in de Bollenstreek samen met Play2Improve. De herfstvakantie lijkt nog ver weg maar de voetbalacademie uit onze streek heeft gezorgd voor gevarieerd voetbalaanbod voor de jeugd! In samenwerking met verschillende verenigingen uit de Bollenstreek gaan ze weer aan de slag met jouw techniek, inzicht en scorend vermogen.

In de herfstvakantie is Play2Improve actief bij:

16 en 17 oktober- Meiden Voetbal 2-daagse (vv Noordwijk)

16 en 17 oktober- Voetbal 2-daagse (Ter Leede)

18 en 19 oktober- Indoor Voetbal 2-daagse (De Schelft-VVSB Noordwijkerhout)

Train-de-Trainer cursus
Deze maand is Play2Improve weer gestart met de Train-de-Trainer cursussen bij samenwerkingspartners. Gedurende deze cursusavonden (drie bijeenkomsten) wordt er met de trainers van desbetreffende vereniging gewerkt.

Onderwerpen als coaching, leeftijdsspecifieke kenmerken en het organiseren + geven van de training staan centraal. Het geeft de voetbalschool veel voldoening om zoveel leergierige vrijwilligers te helpen in zijn/haar ontwikkeling als trainer/coach. Play2Improve is de komende weken actief bij Ter Leede, RKVV Teylingen en VV Kagia.

Vacature
Door de groei van Play2Improve zijn we op zoek naar geschikte (techniek)trainers voor onze voetbalkampen- en of andere activiteiten. Ben of weet jij een trainer die spelers kan inspireren het maximale uit zichzelf te halen? Check dan de vacature via onderstaande Facebook-pagina. Interesse? Stuur dan je motivatie + CV naar info@Play2Improve.nl

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom