Sjaak Polak en SJC gaan na het seizoen uit elkaar. Dat is de uitkomst van de gesprekken die de trainer en de Noordwijkse club de afgelopen dagen hebben gevoerd. Tijdens die gesprekken is er van gedachte gewisseld over het meer doorvoeren van de eigen jeugd. Daarnaast heeft Polak aangegeven dat het zijn duidelijke ambitie is om hogerop te gaan trainen.

De technische commissie van de Noordwijkers is overigens wel tevreden over de manier waarop de Hagenaar de ploeg coacht in de Derde Divisie en respecteert de keuze van de ex-prof om het hogerop te gaan zoeken.

Katwijk
Polak was de afgelopen weken één van de kandidaten om trainer te worden bij vv Katwijk. De keuze viel uiteindelijk op Jan Zoutman. Dat had de oud-voetballer van onder andere ADO Den Haag en FC Twente pijn gedaan erkende hij. ,,Dan moet je de knop omzetten en doorgaan”, liet hij in eerder interview met deze site weten.

,,Ik ben geen achterlijke jongen. Ik ben geen Johan Cruijff en heb het niet uitgevonden. Alleen ik weet dondersgoed waar ik mee bezig ben.”

Polak leidde SJC in z’n eerste seizoen naar het kampioenschap in de zondagse Hoofdklasse A. Omdat de KNVB in de Derde Divisie zaterdag ploegen tekort kwam werd onder andere SJC gevraagd om op zaterdag te gaan spelen. Daarop antwoordde de club positief.

Foto: Hubert Habers

Lees ook: ‘Column: één Polak blijkt gelukkig genoeg’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 22 jun.
Oefenwedstrijd
Jong ADO Den Haag17.00Rijnsburgse Boys