We zijn alweer aanbeland bij positie nummer drie van het middenveld. En wat voor een. Deze week gaan we op zoek naar de beste nummer 10 van de Bollenstreek. Stemmen kan weer tot komende zondag twaalf uur in de avond. Inmiddels heeft naast Quick Boys ook VV Katwijk twee personen afgevaardigd voor het Elftal van het Jaar. Zij zullen dus een keuze moeten maken voor welke positie zij willen gaan. De regels:

  1. Je kan per week maar één keer stemmen.
  2. Van elke club mogen maximaal drie spelers in het Elftal van het Jaar worden geplaatst. Een heel elftal van één club is dus uitgesloten. Denk daardoor ook goed na voor je jouw hele achterban mobiliseert voor bijvoorbeeld de eerste drie posities, terwijl de positie van de beste speler van de club nog moet komen. Die komt dan niet meer in aanmerking.

Spek je Club is wederom onze trouwe partner in het Elftal van het Jaar. Check hier de pagina’s van VV Katwijk en VV Noordwijk. Voor elke club is Spek je Club interessant. Groot of klein. Het maakt niet uit. Overal worden er namelijk online aankopen gedaan. De pagina wordt gratis opgemaakt en de club doet een afdracht van de verdiensten. Het is dus echt baat het niet schaadt het niet.

[yop_poll id=”14″]

POPULAIRE BERICHTEN