Wie wordt de opvolger van W.P.C. Prins & H.C. Damen? De twee Voorhoutse bedrijven die werkzaam zijn in de Bloementeelt deden een jaar geleden als één team mee aan de Voetbal in de Bollenstreek BusinessCup 2018. Het bleek een gouden zet. Met Voorhoutse jongens in het team won het de vierde editie van het bedrijventoernooi.

Zaterdag 22 juni is het alweer de vijfde keer dat we het evenement in samenwerking met de mannen van BroSports organiseren. Dit jaar onder een nieuwe naam: VIDB BusinessCup powered by Van Duyn Van der Geer. Voor de derde keer op rij gebeurt dat bij FC Rijnvogels. Vanaf het terras van de Katwijkse club heb je eens schitterend overzicht op meerdere velden.

De perfecte plek om onder het genot van een stralend zonnetje te voetballen en te netwerken met andere bedrijven uit de regio. Vanaf 12:00 uur worden de eerste bedrijven verwacht op Sportpark De Kooltuin. Het evenement word om 12:30 uur geopend. Er wordt in een 7 tegen 7 toernooi gespeeld, waarin ploegen eerst door de poulefase moeten komen.

Programmaboekje
Na de groepsfase begint het knock-outsysteem. De nummers één, twee en drie krijgen een mooie prijs. Ook zijn er weer side-events waarbij er prijzen vallen te winnen. Het evenement wordt logischerwijs afgesloten met een gezellige derde helft.

Wil je het programmaboekje zien voor aankomende zaterdag? Klik dank hierJe kan je nog last-minute inschrijven met je collega’s als je wilt. Ook als je niet meedoet ben je natuurlijk als supporter van harte welkom.

Heb je trouwens dit filmpje al gezien?


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels