Quick Boys heeft Bram Oskam beloond en promotie gegeven. De jonge doelman wordt definitief toegevoegd aan de A-selectie en heeft daarnaast zijn handtekening onder een contract tot medio 2025 gezet. Daarin is een cluboptie voor een extra jaar opgenomen, meldt Quick Boys maandag.

Oskam kwam afgelopen zomer over van Feyenoord, waar hij zes jaar in de jeugdopleiding actief was geweest. Op Nieuw Zuid speelt hij zijn wedstrijden in de O21, maar in de afgelopen weken werd hij als reservekeeper toegevoegd aan de selectie van de hoofdmacht.

Verjaardagscadeau
Op de clubsite vertelt bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff toekomstmuziek te zien in de doelman, die zondag zijn achttiende verjaardag vierde.

“Bram heeft in die paar maanden dat hij bij ons zit laten zien dat hij over veel kwaliteiten beschikt. Hij zal definitief worden overgeheveld naar de A-selectie en kan beschouwd worden als een volwaardige derde doelman. Uiteraard zal Bram gezien zijn leeftijd de nodige vlieguren moeten gaan maken. Naast de trainingen met het eerste elftal kan hij wekelijks met Quick Boys O21 op hoog niveau acteren en zich verder ontwikkelen als keeper.”

Vriend van Jan Plug
De inwoner van Wijngaarden zelf komt ook aan het woord. “Ik zit hier net, maar het kan blijkbaar heel snel gaan. De trainers zijn tevreden over mij en geven mij complimenten na de trainingen. Ze zeggen dat ik me goed staande weet te houden. Het is verder een zeer leuke groep. Ik heb voornamelijk met Paul van der Helm te maken. Een heel aardige gozer die mij goed heeft opgevangen. Met hem heb ik veel contact. Met Mees van Tol heb ik samengespeeld bij Feyenoord en Sem van Duijn ken ik via Jan Plug (oud-jeugdspeler van Quick Boys en nu actief bij Feyenoorder, red.). Dat is een goede vriend van mij.”

Foto: Quick Boys

Bekijk ook: Reacties van Klaver en Broekhuizen na Rijnsburgse Boys – Quick Boys

POPULAIRE BERICHTEN