width=

VVSB heeft thuis in een spectaculaire wedstrijd met 4-4 gelijkgespeeld tegen FC Lienden. Door het gelijkspel kruipen de Noordwijkerhouters wel weer over Rijnsburgse Boys heen op de ranglijst. VVSB staat nu vijfde. De paars-gelen kwamen twee keer terug van een achterstand tegen de ploeg van Hans Kraaij Jr.

De tweededivisionist kwam na vier minuten al op een 0-1 achterstand na een benutte strafschop van topschutter Danny van den Meiracker. De Noordwijkerhouters kwamen tien minuten later op gelijke hoogte. De ploeg uit de Betuwe maakte direct weer de 1-2 uit de eerste de beste uitgespeelde kans. Met die tussenstand gingen de beide partijen rusten.

VVSB kwam van de twee ploegen het beste uit de kleedkamer. In een tijdsbestek van honderdtwintig seconde bogen de Noordwijkerhouters via Guido Pauw en een vrije trap van Vladimir Jozic de achterstand om in een voorsprong.

Nog geen twee minuten later maakte spits Van den Meiracker zijn hattrick vol na een rebound binnen te schieten. De Noordwijkerhouters kwamen via de tweede goal van Bekooij op een 4-3 voorsprong. Leon Broekhof kopte in de absolute slotseconde de 4-4 binnen. VVSB claimde in de aanval daarvoor nog een handsbal van de Liendenaren.

VVSB – FC Lienden 4-4 (1-2)
Goals: Bekooij (2x), Jozic, Pauw