Het gat tussen Quick Boys en Noordwijk is vijf punten gebleven. De Noordwijkers wonnen eerder op de dag met 2-1 van ASWH. Quick Boys bleek later op de middag te sterk voor Harkemase Boys. Op Nieuw Zuid werd het 4-1. De vier goals voor de Katwijkers werden door vier verschillende spelers gemaakt.

FC Lisse en SJC gingen onderuit. Voor de nederlaag voor SJC is pijnlijk. De ploeg van Sjaak Polak verloor van concurrent De Dijk en zag VVOG een puntje uitlopen dankzij 2-2 gelijkspel tegen SteDoCo. FC Lisse stond overigens in Groningen bij rust met 0-1 voor tegen de beloften. In de tweede helft zakte het als een kaartenhuis in elkaar en scoorde de thuisploeg vijf keer.

Quick Boys – Harkemase Boys 4-1 (1-0)
Goals: Sahin, Baten, Kaars, De Kruijs

Jong Groningen – FC Lisse 5-1 (0-1)
Goals: Vermeulen

De Dijk – SJC 3-1 (1-0)
Goals: Wesselink