Quick Boys heeft op Nieuw Zuid een ogenschijnlijk makkelijke overwinning geboekt op De Dijk. Tegen de oude ploeg van Dennis Kaars werd het 3-0. De spits, die nu in een Quick Boys shirt speelt, scoorde zelf de openingstreffer van de wedstrijd. Tot aan de rust moesten de Katwijkers nog wel oppassen voor de Amsterdamse counter. Na de 2-0 van Jeffrey Ket, een kwartier minuten na rust, liepen de blauw-witten via Kay Tejan nog uit naar 3-0. Diezelfde Tejan had de score nog naar 4-0 moeten uitbreiden, maar hij miste voor open goal.

Met de 3-0 overwinning op zak blijft de achterstand op koploper Noordwijk op vijf punten in de Derde Divisie. De Noordwijkers wonnen eerder op de middag van ONS Sneek, dankzij een treffer in blessuretijd van Tjeerd Westdijk. In dezelfde competitie verloor FC Lisse uit bij ASWH met 3-22

Ter Leede is door naar de kwartfinale van de Districtsbeker. De ploeg van Henk Wisman won uit bij TAC’90 met 0-1 dankzij een penalty die verzilverd werd door Jeffrey Bok.

Quick Boys – De Dijk 3-0 (1-0)
Goals: Kaars, Ket, Tejan

ASWH – FC Lisse 3-2 (2-1)
Goals: Oehlers, Vermeulen