Quick Boys is het seizoen gestart met een remise tegen AFC. Op Nieuw Zuid werd het 1-1. Rijnsburgse Boys oefende in en tegen Hardenberg tegen de plaatselijke HHC. De Uien zegevierden met 2-4.

Voor Quick Boys scoorde Max van Steen twaalf minuten voor tijd uit een corner. Yordi Teijsse maakte voor het eerst weer minuten voor Quick Boys. Hij startte in de basiself. De spits vertrok vorig jaar voor een buitenlands avontuur naar Dundee FC. Na een half jaar werd hij verhuurd aan Wuppertal. Het buitenlandse succes bleef uit, waarna de blauw-witten hun ‘verloren zoon’ weer binnen wisten te hengelen.

Scorende debutanten
Rijnsburgse Boys speelde tegen HHC Hardenberg de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. De Rijnsburgers zouden eerder in de maand juli voetballen tegen Ajax. Die wedstrijd werd afgelast naar aanleiding van de gebeurtenissen rondom Abdelhak Nouri.

Donny van Oijen en Maikey Parami scoorden bij hun debuut in het geel-zwart. De andere Rijnsburgse goals kwamen op naam van Max Hudepohl.

Selectie-onderonsje
Bij Noordwijk zat Zethof voor het eerst op de bank tijdens een wedstrijd, er werd een trainingspartij tussen het eerste en tweede elftal gespeeld. Diederick Hoogerwaard maakte het enige doelpunt, namens de hoofdmacht: 1-0. De wedstrijd duurde drie keer een kwartier.

Tweededivisionisten VVSB en Katwijk zijn zaterdag aan hun tweede trainingsblok van het nieuwe seizoen begonnen. Ook Ter Leede startte met de trainingen op De Roodemolen.

Quick Boys – AFC 1-1. Goal: Van Steen

HHC Hardenberg – Rijnsburgse Boys 2-4. Goals: Van Oijen, Hudepohl (2x), Parami

Noordwijk 1 – Noordwijk 2 1-0. Goal: Hoogerwaard

Archieffoto: Hans van Duijn