Madjer Lukoki speelt volgend seizoen voor Quick Boys. Dat heeft de Katwijkse club maandagavond bekend gemaakt op het eigen digitale huis. Lukoki komt over van Kozakken Boys. Daar speelde hij sinds het seizoen 2014/2015.

Lukoki werd vorig seizoen tegen wil en dank ineens landelijk nieuws. Zijn club Kozakken Boys werd in eerste instantie uit de KNVB-beker gehaald vanwege het laten spelen van Lukoki terwijl hij niet op het wedstrijdformulier stond tegen HBS in oktober 2015. De rechter bepaalde uiteindelijk dat Kozakken Boys ten onrechte uit de beker was gehaald.

Quick Boys zegt in name van Gert Aandewiel blij te zijn met z’n nieuwe aanvaller, die de tweelingbroer is van profspeler Jody Lukoki. ,,Het is een speler die een wedstrijd kan openbreken, met hem erbij gebeurt er altijd iets. Hij zou zomaar eens kunnen uitgroeien tot een publieklieveling. En ook heeft hij een positieve invloed op de sfeer in de kleedkamer. De kans die Madjer bij Quick Boys krijgt, wil hij met beide handen aangrijpen.’’

Warme club
De 24-jarige voetballer is trots op z’n kans in Katwijk, laat hij op de clubwebsite weten. ,,De afgelopen jaren heb ik een aantal keer tegen Quick Boys gespeeld. Het is een warme club met een grote, fanatieke achterban die er elke wedstrijd staat.”

Lukoki speelde in het verleden ook bij Jong NAC Breda, Young Boys, AFC Amsterdam, Jong Groningen en DWS. Lukoki is de tweede speler die over komt van Kozakken Boys. Eerder werd doelman Jesper Hogedoorn aangetrokken.

Selectie 2017/2018

Quick Boys

Blijft: Jan Zoutman (trainer), Martijn de Zwart,  Jan de Bruin, Dennis van der Plas, Joey Ravensbergen, Max van Steen, Delano A Cohen, Anthony Bentem, Ricardo Kuyvenhoven, Stan Prosman, Jordy Groot, Mohamed Mahmoed, Philippe den Hartog, Yassire Hamdani, Arie de Vreugd

Nieuw: Jesse van Nieuwkerk (Argon), Jesper Hogedoorn (Kozakken Boys), Reda Kharchouch (Ajax amateurs), Madjer Lukoki (Kozakken Boys), Chris Guijt, Tim Bloemendaal en Pim van der Plas (allen eigen jeugd).

Vertrekt: Mo El Osrouti (VVSB), Raymon Kuipers (stopt), Jerghinio Sahadewsing (De Dijk), Milan Hoek (AFC), Kenneth Misa-Danso (Ajax Amateurs), Gerard Aafjes (n.n.b.), Robert Steemers (Scheveningen), Henry Opoku (OFC), Yuri Guijt (stopt per direct), Jaap van der Plas (Valken ’68)

Foto: Orange Pictures


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 14.30FC Lisse
Ter Leede 14.30VVOG
SC Feyenoord 14.30FC Rijnvogels
SVC'0814.30Kagia
Valken'68 14.30DoCoS
VVSB (zat.) 14.30Be Fair
Roodenburg 14.30Warmunda
IJsselmeervogels 15.00Noordwijk
Quick Boys 15.00Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 15.00TEC
Sparta Nijkerk 15.00VVSB
Van Nispen (zat.) 15.00Westlandia
Koninklijke HFC 15.30Katwijk
SV Hillegom 18.00Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)