Quick Boys heeft zijn tweede aanwinst voor volgend seizoen binnen. De Katwijkers nemen doelman Jesper Hogedoorn over van tweededivisionist Kozakken Boys. Dat maakte de club donderdagavond bekend via de eigen website. De Rotterdammer moet op Nieuw Zuid de concurrentie aangaan met Martijn de Zwart.

Hogedoorn maakte in 2002 op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het betaalde voetbal bij Feyenoord. Het bleef slechts bij een optreden. Daarna volgden FC Volendam, Stormvogels Telstar en PEC Zwolle, maar bij al die clubs wist de sluitpost geen minuten te maken.

Vanaf 2014, na een aantal omzwervingen in het Rotterdamse, belandde Hogedoorn bij Kozakken Boys in Werkendam, waar hij voor zijn blessure, eerste keus was en zelfs werd uitgeroepen tot speler van het jaar in 2015. Op 5 maart vorig jaar liep de doelman in het duel tegen Rijnsburgse Boys een liesblessure op, die hem negen maanden aan de kant hield. Vorige maand in het duel tegen FC Lienden maakte Hogedoorn pas zijn rentree.

,,Het voetbal leeft enorm bij Quick Boys, net als bij Kozakken Boys overigens. Als speler wil je niets liever dan voor volle tribunes spelen. Daar krijg je een kick van. Ik kijk er dan ook erg naar uit om te mogen spelen voor deze volksclub”, laat hij weten op de clubsite.

Quick Boys

Blijft: Jan Zoutman (trainer), Martijn de Zwart, Yuri Guyt

Nieuw: Jesse van Nieuwkerk (Argon), Jesper Hogedoorn (Kozakken Boys)

Vertrekt: Mo El Osrouti (VVSB), Raymon Kuipers (stopt), Milan Hoek.

Foto: website Quick Boys


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen