Lance Duijvestijn (21) traint momenteel mee bij Quick Boys. De middenvelder van ADO Den Haag heeft aangegeven best in Katwijk te willen tekenen, maar gooit de deur voor het betaald voetbal nog niet helemaal dicht. Dat vertelde bestuurslid selectievoetbal Gert Pluimgraaff bij Quick Boys TV. Duijvestijn houdt in Katwijk z’n conditie op peil, maar kijkt dus nog of hij een club kan vinden in het betaald voetbal.

Volgens het Katwijkse bestuurslid zitten meerdere clubs uit de Tweede Divisie achter de talentvolle middenvelder aan, maar heeft hij in het amateurvoetbal z’n woord dus al Quick Boys gegeven. Duijvestijn ging in 2009 als kind van VELO naar ADO Den Haag. In seizoen 2018-2019 maakte hij voor één jaar de overstap naar N.E.C. Het afgelopen seizoen voetbalde hij voor Jong ADO Den Haag in de Derde Divisie.

In dezelfde uitzending vertelde Pluimgraaff ook dat ze de ‘zaak Dilivio Hoffman’ nog aan het afwikkelen zijn. De aanvaller zette zelf een streep door z’n transfer van De Treffers naar Quick Boys, omdat hij in Venlo ging wonen. Hoffman tekende onlangs bij TEC. ,,Ik snap best dat hij niet bij Quick Boys komt voetballen, omdat hij daar gaat wonen. Er was alleen één maar: ik wil ‘m niet als tegenstander tegenkomen in de Tweede Divisie. Dan vind ik dat z’n contract bij ons waarde heeft en moet er een afkoopsom komen. Ik heb deze week een mail gestuurd naar de advocaat van z’n zaakwaarnemer.”


Mogen we even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. Nee, we gaan geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks!


Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Quick Boys krijgt uitnodiging van KNVB om aan hoger aangeschreven O21-competitie mee te doen’


POPULAIRE BERICHTEN