Quick Boys heeft zich zaterdag weten te herstellen van de zeperd tegen Noordwijk. De Katwijkers waren in Werkendam te sterk voor het Kozakken Boys van Edwin Grünholz, de voorgaande jaren nog de trainer van Quick Boys: 1-2. Noordwijk speelde doelpuntloos gelijk tegen GVVV.

Quick Boys leidde op Brabantse bodem halverwege comfortabel met 0-2. Danny van den Meiracker opende na 28 minuten de score, op aangeven van Nick Broekhuizen. Zes minuten later verdubbelde Levi van Duijn de marge. Beide doelpuntenmakers kregen voor rust allebei nog een goede kans, maar wisten niet voor een tweede keer af te drukken.

Na 68 minuten kreeg Kozakken Boys zijn eerste grote kans van de wedstrijd, maar Frenk Keukens raakte de lat. Toch werd het later alsnog 1-2. Johnny Lommers gaf met zijn treffer in de tachtigste minuut de opmaat tot een spannende slotfase. Kozakken Boys wilde meer, maar Quick Boys liet dat niet toe.

Brilstand op de Duinwetering
Noordwijk slaagde er niet in voor de tweede week op rij te winnen. Tegen GVVV vielen er geen goals. De bezoekers waren in de openingsfase beter, maar daarna nam Noordwijk het over. De grootste kans was voor Sem van Óosten, maar hij wist de ban niet te breken.

In de tweede helft waren er momenten over en weer, maar de brilstand kwam niet van het scorebord.

Kozakken Boys – Quick Boys 1-2 (0-2)
Goals: Danny van den Meiracker, Levi van Duijn

Noordwijk – GVVV 0-0

Archieffoto: Orange Pictures

POPULAIRE BERICHTEN