Quick Boys krijgt volgend seizoen de beschikking over de diensten van Luka Prljić. De linksbenige verdediger is afkomstig van competitiegenoot ACV en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor een jaar.

De 23-jarige Prljić is captain van ACV, waarmee hij vorig seizoen promoveerde naar het hoogste amateurniveau. De Assenaren wonnen deze voetbaljaargang beide onderlinge ontmoetingen van Quick Boys.

Master in Amsterdam
Prljić verhuist voor zijn studie naar het westen en zodoende kwam Quick Boys in beeld. “Ik ben nu bezig met het afronden van mijn bachelor in Groningen en ga de master Notarieel Recht volgen aan de Vrije Universiteit Amsterdam”, vertelt hij op de clubsite. “Zo is het balletje gaan rollen. Na een aantal positieve gesprekken met de trainer en de clubleiding ben ik snel tot een akkoord gekomen.”

Als jeugdspeler kwam Prljić geruime tijd uit in de jeugdopleiding van FC Groningen. Via het beloftenelftal van PEC Zwolle kwam hij vier jaar geleden bij de huidige nummer negen van de Betnations Divisie terecht..

“Bij ACV heeft hij zich op jonge leeftijd ontwikkeld tot een bepalende speler in het elftal. Luka is niet voor niets aanvoerder”, stelt bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff. “Wij zijn ervan overtuigd dat hij de capaciteiten heeft om ook op Nieuw Zuid een sleutelrol te kunnen vervullen.”

Foto: Quick Boys

Lees ook: Grote nederlaag voor Quick Boys op bezoek bij Spakenburg

POPULAIRE BERICHTEN