Ook Quick Boys is begonnen met het op orde krijgen van de selectie voor het komende seizoen. De Katwijkers melden namelijk dat verdediger Chima Bosman zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd op Nieuw Zuid.

De verdediger is daarmee de eerste speler van de blauw-witten dit seizoen die zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis heeft gezet. De rechtsback annex centrale verdediger kwam vorig seizoen over van de amateurs van Ajax en ontwikkelde zich tot een gewaardeerde kracht bij de promovendus.

In eerste instantie zou zijn dienstverband bij de ploeg van Edwin Grünholz beperkt blijven tot één seizoen, want hij tekende een contract bij VVSB. Na de promotie van de club uit Katwijk naar de Tweede Divisie en dus degradatie van de Noordwijkerhouters naar de Derde Divisie, besloot Bosman om alsnog op Nieuw Zuid te blijven.

Overigens is de 23-jarige speler niet de enige die al vastligt bij Quick Boys. Paul van der Helm, Pim van der Plas, Joey Ravensbergen, Tim Bloemendaal, Mohamad Mahmoed, Tommy Bekooij, Kevin Goméz Nieto, Raymond de Waard, Jan-Willem Kamp, Jesper de Vré, Jeroen Tesselaar en Bert Steltenpool liggen ook al vast voor het komende seizoen. Jeffrey Ket en Martijn de Zwart liggen, net zoals Bosman, zelfs een seizoen langer vast bij de club.

Quick Boys 2020/2021

Blijft: Jeffrey Ket, Martijn de Zwart, Chima Bosman (allen tot medio 2022), Paul van der Helm, Pim van der Plas, Joey Ravensbergen, Tim Bloemendaal, Mohamad Mahmoed, Bert Steltenpool, Tommy Bekooij, Goméz Nieto, Kamp, De Vré, De Waard, Tesselaar.

Nieuw: 

Vertrekt: 

Foto: Orange Pictures

Lees ook:Voor Quick Boys en Kaars valt alles in Tiel op de goede plek


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 9 nov.
Noordwijk 2-2AFC
Excelsior Maassluis 3-3Rijnsburgse Boys
Ter Leede 0-4Sparta Nijkerk
Achilles'291-4FC Rijnvogels
Kagia 2-3Berkel
UVS 0-0Valken'68
DSO 3-1Van Nispen (zat.)
Sporting Leiden afg.VVSB (zat.)
Warmunda afg.Hazerwoudse Boys
Spakenburg 4-2Katwijk
Quick Boys 2-1IJsselmeervogels
VVSB 1-3DVS'33
GOES 1-2FC Lisse
Zo. 10 nov.
Hollandia 4-2SJC
HMSH4-1Teylingen
Wilhelmus0-2Hillegom
Wippolder 2-1Foreholte
Van Nispen (Zon.) 2-3Nicolaas Boys