Quick Boys trad zaterdag in het oefenduel met SJC aan met twee testspelers. Benjamin Reemst en Delano Ladan maakten minuten in de eerste wedstrijd van de voorbereiding.

Ladan (24) wist bovendien een treffer aan te tekenen. De geboren Leiderdorper was actief in de jeugdopleidingen van Feyenoord en ADO Den Haag. Via TOP Oss en SC Cambuur keerde de aanvaller in de zomer van 2021 terug bij Feyenoord, waar hij aansloot bij de O21. De afgelopen twee seizoenen was hij weer speler van TOP Oss.

Ook Reemst (22) heeft een verleden als jeugdspeler bij Feyenoord en ADO Den Haag. De middenvelder streek vervolgens in de zomer van 2022 bij FC Dordrecht.

Brouwer op stage in Oss
Quick Boys meldde zelf dinsdag via de eigen kanalen dat Patrick Brouwer ‘voorlopig meetraint’. “Hij is blij dat hij zijn conditie op peil mag houden bij de blauw-witten. Het management van de geboren Leidenaar is in contact met een aantal clubs uit het betaalde voetbal over een eventuele transfer, maar tot die tijd werkt Brouwer zijn trainingen af op Nieuw Zuid.”

Dat laatste bleek echter van korte duur. De aanvaller ontbrak tegen SJC omdat hij op stage is bij TOP Oss.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Quick Boys wint met grote cijfers oefenduel van SJC
Check ook: Overzicht voorbereiding van regioclubs uit Tweede, Derde en Vierde Divisie

POPULAIRE BERICHTEN