Quick Boys heeft zaterdag de derde seizoensnederlaag en de eerste op vreemde bodem geleden. De Katwijkers gingen met 2-0 onderuit bij Jong Almere City. FC Lisse pakte een punt tegen GVVV.

Na de bekerzege op NAC Breda was iedereen bij Quick Boys goedgemutst, maar in Almere kwam de ploeg van Thomas Duivenvoorden van een koude kermis thuis. De eerste helft gebeurde er niet al teveel en hielden beide teams elkaar redelijk in de tang. Dat de score geopend werd uit een standaardsituatie was niet verwonderlijk. Tijmen Wildeboer kopte raak uit een corner.

Na een klein uur spelen volgde een grote kans op de gelijkmaker. Levi van Duijn zag zijn inzet echter op de doellijn worden gekeerd door een Almeerse verdediger. Twaalf minuten voor tijd volgde weer een goede kans voor Levi van Duijn, maar opnieuw wist hij niet af te drukken.

Quick Boys probeerde de bakens te verzetten, maar slaagde daar niet in. Sterker nog, twee minuten voor tijd viel de beslissing via Layee Kromah.

Tweemaal op voorsprong
FC Lisse rook de eerste seizoenszege, maar tegen GVVV werd tweemaal een voorsprong uit handen gegeven. Na 26 minuten bracht Dyllandro Panka FC Lisse op 1-0, maar vier minuten later was het alweer gelijk via Mitch Willems.

Kort na rust volgde een hernieuwde voorsprong via een eigen doelpunt van Quincy Veenhof. Opnieuw had GVVV echter een antwoord in huis, ditmaal halverwege de tweede helft. Justin Spies maakte de 2-2 en bepaalde daarmee ook de eindstand. Zodoende mocht FC Lisse een tweede punt bijschrijven.

 Jong Almere City – Quick Boys 2-0 (1-0)

FC Lisse – GVVV 2-2 (1-1)
Goals: Dyllandro Panka, eigen doelpunt

Archieffoto: Orange Pictures

Check ook: Katwijk en Quick Boys zaterdagavond laat in de koker voor loting tweede ronde

POPULAIRE BERICHTEN