Quick Boys heeft niet geprofiteerd van de 0-1 nederlaag van koploper Noordwijk. De runner-up van de Derde Divisie verloor thuis met 0-2 van Jong FC Groningen. Bij winst op De Dijk kan DVS’33 de nieuwe nummer twee worden van de Derde Divisie. Hoek, dat won van Eemdijk kruipt ook over Quick Boys heen. Ook Katwijk verloor. In Werkendam was Kozakken Boys met 2-1 te sterk.

Op Nieuw Zuid kon Quick Boys amper indruk maken tegen de beloften van FC Groningen. Pas nadat de Noorderlingen op 0-1 kwamen na een foutje van doelman Paul van der Helm, werden de blauw-witten wakker. In een fase van twintig minuten, waarin Quick Boys sterker was, viel de goal via Michael Breij juist aan de andere kant.

Katwijk keerde in Werkendam terug op de plek waar de club in mei kampioen werd. Bij rust leek Katwijk weer met succes uit Werkendam te kunnen vertrekken. Robbert Susan had de oranjehemden na een kwartier al op 0-1 gezet. De thuisploeg repareerde die achterstand in de tweede helft: 2-1.

Kozakken Boys – Katwijk 2-1 (0-1)
Goals: Susan

Quick Boys – Jong FC Groningen 0-2 (0-0)