Quick Boys heeft in eigen huis gewonnen van koploper IJsselmeervogels. De ploeg van Edwin Grünholz stond lange tijd met 1-0 voor, maar vlak voor tijd kwam de ploeg uit Bunschoten-Spakenburg langszij. In de laatste minuut maakte Kamp de winnende treffer

In een gelijkopgaande wedstrijd was het vlak na rust Tommy Bekooij die voor de 1-o tekende. Na een vlotte combinatie met Dennis Kaars schoot de Leidenaar raak. De thuisploeg leek de wedstrijd over de streep te trekken, maar vlak voor het eindsignaal maakten de bezoekers de gelijkmaker. In de blessuretijd was het alsnog feest op Nieuw Zuid, want Jan-Willem Kamp scoorde uit een voorzet van Ravensbergen de 2-1.

Ook Katwijk nam het op tegen een ploeg uit de gemeente Bunschoten-Spakenburg. De ploeg van Jan Zoutman ging namelijk op bezoek bij Spakenburg. De bezoekers begonnen goed en kwamen door Mike van den Ban op voorsprong. Daarna nam de thuisploeg het initiatief en werd het 2-1. Vlak voor de thee schoot Joey Jongman nog de gelijkmaker op het bord. Na de rust ging het mis voor de mannen van Zoutman. De punten bleven op de blauwe kant van De Westmaat: 4-2.

Quick Boys – IJsselmeervogels 2-1 (0-0)
Goals: Bekooij, Kamp

Spakenburg – Katwijk 4-2 (2-2)
Goals: Van den Ban, Jongman