Henk van Schaik gaat niet naar Birmingham City. De aanvoerder van Quick Boys B1 werkte anderhalve week geleden een geslaagde stageperiode af, maar de Engelse club heeft besloten niet met de Leidenaar in zee te gaan.

,,Ze waren zeer tevreden over mij en zijn van mening dat ik zelfs meer technische bagage in huis heb dan de spelers die centraal achterin staan. Toch heeft men besloten dat mijn gewenste droom niet doorgaat. De jongens die er nu spelen staan onder contract en daar willen ze op dit moment geen verandering in aan brengen. Natuurlijk balen, maar ik weet nu tenminste waar ik aan toe ben. Ik heb een week zitten wachten op een verlossend belletje en dat was geen pretje.

,,Voor nu is het even teleurstellend, maar ik snap het ook wel. In elk geval waren ze heel tevreden en deze ervaring pakt niemand mij af. Het gaat mee het rugzakje in. Ik ga me nu weer helemaal richten op Quick Boys en lekker knallen. Wie weet wat er nog op mijn pad komt. Een Engelse club blijft een droom voor mij, maar ook in Nederland zijn er natuurlijk BVO’s waar ik graag zou willen spelen.”

Dit was een gezamenlijke productie van Leidenamateurvoetbal en VIDB. 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 14.30FC Lisse
Ter Leede 14.30VVOG
SC Feyenoord 14.30FC Rijnvogels
SVC'0814.30Kagia
Valken'68 14.30DoCoS
VVSB (zat.) 14.30Be Fair
Roodenburg 14.30Warmunda
IJsselmeervogels 15.00Noordwijk
Quick Boys 15.00Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 15.00TEC
Sparta Nijkerk 15.00VVSB
Van Nispen (zat.) 15.00Westlandia
Koninklijke HFC 15.30Katwijk
SV Hillegom 18.00Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)