Henk van Schaik gaat niet naar Birmingham City. De aanvoerder van Quick Boys B1 werkte anderhalve week geleden een geslaagde stageperiode af, maar de Engelse club heeft besloten niet met de Leidenaar in zee te gaan.

,,Ze waren zeer tevreden over mij en zijn van mening dat ik zelfs meer technische bagage in huis heb dan de spelers die centraal achterin staan. Toch heeft men besloten dat mijn gewenste droom niet doorgaat. De jongens die er nu spelen staan onder contract en daar willen ze op dit moment geen verandering in aan brengen. Natuurlijk balen, maar ik weet nu tenminste waar ik aan toe ben. Ik heb een week zitten wachten op een verlossend belletje en dat was geen pretje.

,,Voor nu is het even teleurstellend, maar ik snap het ook wel. In elk geval waren ze heel tevreden en deze ervaring pakt niemand mij af. Het gaat mee het rugzakje in. Ik ga me nu weer helemaal richten op Quick Boys en lekker knallen. Wie weet wat er nog op mijn pad komt. Een Engelse club blijft een droom voor mij, maar ook in Nederland zijn er natuurlijk BVO’s waar ik graag zou willen spelen.”

Dit was een gezamenlijke productie van Leidenamateurvoetbal en VIDB. 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen