Quick Boys heeft weten te profiteren van de nederlaag van Noordwijk. De Katwijkers wonnen in eigen huis eenvoudig met 5-0 van DOVO. SJC leek een resultaat te pakken bij ONS Sneek. De Noordwijkers stonden zelfs 0-2 voor, maar stonden aan het einde van de rit met lege handen (4-3).

De Katwijkers hadden een eenvoudige middag in eigen huis. Bij de rust stond het 2-0 door treffers van De Kruijs en Ket. In de tweede helft liep de thuisploeg uit naar 5-0 overwinning. Zodoende is het gat met Noordwijk teruggebracht naar vijf punten.

Ook Ter Leede wist te winnen. De Sassenheimers wonnen in Rotterdam op bezoek bij Xerxes DSB (1-2). Jim Gillissen scoorde vlak voor tijd de bevrijdende treffer. Kagia heeft punten verspeeld op bezoek bij VVA/Spartaan. De Lisserbroekers kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel in Amsterdam.

Quick Boys – DOVO 5-0 (2-0)

Goals: De Kruijs (2), Ket, Kaars, Tejan

ONS Sneek – SJC 4-3 (1-2)

Goals: Van Stijn, Groot, Eigen goal

Xerxes DZB – Ter Leede 1-2 (0-1)

Goals: Steemers, Gillissen

VVA/Spartaan – Kagia 1-1 (1-1)

Goals: Van der Voort