Quick Boys heeft goede zaken gedaan in de Derde Divisie. In eigen huis wonnen de blauw-witten van DOVO met 1-0. De overwinning was nipt maar door de nederlagen van Spakenburg en Jong Almere City kan er in ieder geval gelachen worden op Sportpark Nieuw Zuid.

Quick Boys  kwam tegen het aanvallend spelende DOVO in de 36e minuut op voorsprong door een doelpunt van centrale verdediger Kelvin Maynard. Daarna waren er nog voor rust mogelijkheden om de marge te vergroten maar het vizier stond niet op scherp. In de tweede helft jaagde DOVO wel op de gelijkmaker maar op een bal op de lat na werd er weinig gecreëerd. Quick Boys zat ook nog dichtbij een treffer maar het doelpunt van Maynard bleek uiteindelijk de winnende.

Quick Boys kwam door de overwinning en het puntenverlies van de concurrenten toch weer dichterbij de koppositie. Het gat met koploper Spakenburg is nu teruggebracht naar zes punten.

Quick Boys – DOVO 1-0 (1-0)
Goals: Maynard