Tyrone Owusu heeft zich langer aan Quick Boys verbonden. Het aflopende contract is met een jaar verlengd, met een optie voor nog een seizoen.

De 24-jarige Owusu is bezig aan zijn tweede jaar op Nieuw Zuid. Het eerste seizoen speelde hij vooral als rechtsback, maar in de huidige voetbaljaargang imponeert de rechtspoot op het middenveld. Vooral in de succesvolle bekercampagne van Quick Boys maakte Owusu een ijzersterke indruk.

Vurige wens
De rechtspoot deed aan klantenbinding en mede daardoor werd bij Quick Boys gevreesd Owusu kwijt te raken aan het betaalde voetbal. Dat is nog altijd een vurige wens van de voormalig speler van ADO Den Haag. “Ik wil er geen tijd op zetten, maar ik hoop dat het zo snel mogelijk komt. Dit soort wedstrijden helpen daar wel bij denk ik”, zei Owusu eind oktober na de bekerzege op NAC Breda (1-0) tegen VIDB.

Toch plaatste hij ook meteen een kanttekening. “Als het op mijn pad komt, ga ik er vol voor. Voor nu speel ik gewoon mijn wedstrijden voor Quick Boys en ben ik meer dan blij om hier te zijn. Dit is de mooiste amateurclub van Nederland.”

Owusu speelde voor zijn komst naar Quick Boys voor Scheveningen en Westlandia. Ook kwam hij lange tijd uit in de jeugdopleiding van ADO Den Haag.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Tyrone Owusu: verrassende en ijzersterke motor van Quick Boys op ‘6’
Check ook: Owusu ondanks Telstar-flirt blij met Quick Boys: ‘Fantastisch hier’

POPULAIRE BERICHTEN